Jaki SPF?
Wszystko o sporcie, dyscyplinach sportowych, sprzęcie i innych aspektach z tym związanych.
- Horaca
Jaki SPF?
Mam do Was pytanie - czy ćwicząc na świeżym powietrzu stosujecie na co dzień jakieś kremy z SPF? Szukam dla siebie czegoś naprawdę dobrego, najlepiej z faktorem powyżej trzydzieści. Trafiłam na jeden krem, który mocno zwrócił moją uwagę, ze względu na to, że ma naprawdę dobry skład. A chodzi o krem Dermaquest z CBD, planuję go kupić i sprawdzić na swojej skórze.
-
lesia
Re: Jaki SPF?
Post autor: lesia »
Coraz więcej kosmetyków ma SPF, ostatnio znalazłam nawet korektor pod oczy z filtrem. Dla mnie to super sprawa, bo staram się bardzo uważać z opalaniem bo szybko robią mi się przebarwienia. W lecie nie wychodzę z domu nie nakładając na twarz produkty z wysokim filtrem, warto zresztą stosować takie kosmetyki cały rok.
-
Trusia
Re: Jaki SPF?
Post autor: Trusia »
Wśród produktów kosmetycznych, kremy koloryzujące cieszą się rosnącą popularnością dzięki swojej zdolności do nawilżania skóry i jednoczesnego wyrównywania kolorytu. Dostępne w sklepie produkty oferują różne stopnie krycia, umożliwiając użytkownikom dostosowanie makijażu do swoich indywidualnych potrzeb. Szczegółowe informacje o każdym produkcie, w tym skład i zalecane metody aplikacji, można znaleźć na https://innsi.pl/Podklady-i-kremy-koloryzujace. Ta strona stanowi źródło wiedzy o szerokiej gamie dostępnych opcji.