Nowy dom
Życie codzienne, nasze wątpliwości, porady. Tutaj masz szansę porozmawiać o swoim domu, rodzinie czy zainteresowaniach.
- salomon86
Nowy dom
Mam do Was pytanie, bo od jakiegoś czasu rozglądam się za nowym domem w okolicach Nadarzyna. Marzy mi się coś przytulnego, ale jednocześnie nowoczesnego, najlepiej w spokojnej okolicy. Niestety, sama nie jestem jeszcze zbyt dobrze zorientowana w lokalnym rynku nieruchomości. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z zakupem nowego domu w tej okolicy? Gdzie warto szukać?
-
trawiaana
Re: Nowy dom
Post autor: trawiaana »
Zainteresował mnie projekt Wymarzony 8 – wygląda na przestronny, z dużym salonem i wygodnym poddaszem. Marzy mi się dom z klasycznym dachem dwuspadowym i tarasem od ogrodu, a ten projekt naprawdę dobrze to łączy. Czy ktoś z Was zdecydował się na ten wariant? MG Projekt, który go przygotował, mieści się w Warszawie na Białołęce (ul. Uczniowska 14, a spotkania prowadzą obok – w nowym biurze na Uczniowskiej 13). Można też łatwo się z nimi skontaktować: tel. (22) 676 66 83, kom. 600 392 884, e-mail: mgprojekt@mgprojekt.com.pl. Zamiaerzam się tam wybrać, porozmawiać o szczegółach. W końcu budowa to nie byle co.