gdzie wywieźć meble?

Życie codzienne, nasze wątpliwości, porady. Tutaj masz szansę porozmawiać o swoim domu, rodzinie czy zainteresowaniach.
Awatar użytkownika
edward86

gdzie wywieźć meble?

Post autor: edward86 »

Cześć wszystkim. Jakiś czas temu robiłem remont w mieszkaniu i wymieniłem sporo elementów wyposażenia, ale starych mebli na razie nie planuję wyrzucać bo wbrew pozorom nie są tak zniszczone. Na razie stoją w piwnicy, ale mam plan je stamtąd zabrać. Gdzie mógłbym wynająć powierzchnie magazynowe w Łodzi? Lepiej byłoby je tam trzymać, prawda? Wydaje mi się, że miałyby lepsze warunki.
zojkaa

Re: gdzie wywieźć meble?

Post autor: zojkaa »

Tego nie wiem... Ale w sieci znajdziesz na pewno informacje w tym zakresie... Natomiast jak interesuje was nowa szafa wiki lub jakiś inny mebel, to w sumie w tym kierunku możecie zawitać na stronie Kornelo Meble. Jest tam z czego wybierać..
agustina

Re: gdzie wywieźć meble?

Post autor: agustina »

No dobrze - to jeszcze trzeba się zastanowić nad tym - jakie nowe wybrać meble? Jak chodzi o wyposażenie do pokoju młodzieżowego, to na początek warto byłoby poczytać sobie porady, które tutaj https://www.artflowstudio.pl/artykuly/m ... ie-klasyki są zawarte.
ODPOWIEDZ