domy szeregowe szczecin

Chcesz zainwestować w jakąś nieruchomość? Jest duża szansa, że inni użytkownicy Ci doradzą. Nie krępuj się ;)
Awatar użytkownika
jarosław81

domy szeregowe szczecin

Post autor: jarosław81 »

Cześć ! Szukam rozwiązania swojego problemu związanego z zakupem domu w mieście Szczecin. Chciałbym znaleźć idealne dla mnie domy szeregowe szczecin, które spełnią moje oczekiwania i będą idealnym miejscem do zamieszkania. Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się znaleźć wymarzone miejsce, które będzie idealnym domem dla mnie i mojej rodziny. Liczę na Waszą pomoc i wsparcie w poszukiwaniach. Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki i sugestie.
sandraa

Re: domy szeregowe szczecin

Post autor: sandraa »

Ostatnio trafiłam na projekt domek modułowy MG3 v9 od Dream Mobil House, pokazany w tym filmie: outube.com/watch?v=BbetJsl6h1A&list=PLN_hTAY-aq3AH_qGGETDjlpxpNZLx863Q&index=1&pp=iAQB. Domek wygląda nowocześnie i funkcjonalnie, ze stylową, przestronną bryłą i przytulnym wnętrzem. Czy ktoś z Was miał okazję porozmawiać z nimi o tym projekcie lub odwiedzić miejsce pokazu? Zastanawiam się, czy warto obejrzeć go osobiście na żywo — jak wyglądają wrażenia z użytkowania i realizacji.
ODPOWIEDZ