zabawki

Luźne tematy i rozmowy o wszystkim i o niczym. Chcesz opowiedzieć o tym, co Ci się ostatnio przytrafiło lub poprosić kogoś o radę? Dobrze trafiłeś!
Awatar użytkownika
Wincentyna_96

zabawki

Post autor: Wincentyna_96 »

Jakie zabawki można kupić dzieciom, których za bardzo się nie zna, ale chciałoby się sprawić im przyjemność? Z tego co wiem, dzieciaki nie są jakoś przesadnie rozpieszczone, nie wymagają od nikogo zabawek za grube tysiące, cieszą się z małych rzeczy. Chciałabym sprawić im prawdziwą frajdę. Możecie mi coś podpowiedzieć? Dzieci mają sześć i osiem lat :)
mojadziewczynaa

Re: zabawki

Post autor: mojadziewczynaa »

Jestem pewna, że sporo osób ma dla mnie rozwiązania zakupowe dla dzieci, a to dlatego, że jestem zwolenniczką kupowania odpowiednich produktów. I jak już się zdarzy Wam coś ogarnąć, to na pewno też wiecie, że to nie jest byle co. I na razie doskonalę w sobie wiedzę i sprawdzam, które zabawki dla dwulatka są fajne. Może coś już podpowiecie?
suziii

Re: zabawki

Post autor: suziii »

A czy ktoś z was ma doświadczenie z firmą Everplast ? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym - czy u nich zakupić kulki do basenu dla dzieci ? Co radzicie? Czy faktycznie posiadają oni produkty sprawdzonej jakości? Czy są one bezpieczne?
ODPOWIEDZ